Over ARDEX

Perfect t.a.v. veiligheid en kwaliteit

Al meer dan 70 jaar produceert ARDEX kwalitatief hoogwaardige speciale bouwchemische producten. Daarmee bieden wij de vakhandel en de vakspecialisten de hoogste mate van veiligheid en comfort. Als concernvrij familiebedrijf staat ARDEX voor innovatie en voor traditie.

 

Wereldwijd toonaangevend

ARDEX is een van 's werelds toonaangevende producenten van hoogwaardige speciale bouwchemische producten. Als familiebedrijf maakt de onderneming een duurzame groei door. De Ardex-groep heeft momenteel meer dan 3.900 medewerkers in dienst, in 67dochterondernemingen.  De Ardex-groep is momenteel actief in meer dan 50 landen op alle continenten, in de kernmarkt Europa in vrijwel alle landen. Met meer dan 10 grote merken behaalt ARDEX wereldwijd een totale omzet van meer dan 1.090 miljoen euro. CEO ARDEX Group / Voorzitter van de Raad van Bestuur ARDEX GmbH is Mark Eslamlooy.


Economische systeemoplossingen

Als jarenlange partner van de ambachtelijke vakspecialisten kent Ardex de eisen van de praktijk dan ook uit de eerste hand. Daarbij komt ook nog onze uitgebreide ervaring met de materialen en de verwerking. Bij de (verdere) ontwikkeling van onze producten en systeemoplossingen staan wij voortdurend in nauw contact met onze klanten. Ons doel: systemen creëren die optimaal op elkaar zijn afgestemd – en die dankzij hun gemakkelijke en snelle verwerking economisch zijn.


“Ardex is een wereldwijd toonaangevend aanbieder van systeemoplossingen op het gebied van hoogwaardige speciale bouwchemische materialen. Deze positie willen wij graag behouden en verder uitbouwen."
Mark Eslamlooy
CEO ARDEX Group / Voorzitter van de Raad van Bestuur ARDEX GmbH

 
Prestaties

Kwalitatief hoogwaardige speciale bouwchemische materialen: ARDEX is op dit gebied een leverancier van topkwaliteit. Samen met onze partners en klanten voeren wij een eerlijk en op de toekomst gericht ondernemingsbeleid. Ons doel is een wereldwijd marktleiderschap en een duurzame groei.

 

Familiebedrijf

ARDEX is een familiebedrijf met traditie – daar zijn wij trots op! Tot onze ondernemingscultuur behoort teamgeest en identificatie met ons bedrijf. En het succes onderstreept dit.

 

Ondernemingscultuur

Altijd het beste bieden – en daarbij eerlijk, transparant en verantwoordelijk handelen: dat is het uitgangspunt van ARDEX. Wij vertrouwen er volledig op dat op onze medewerkers dit blijvend realiseren.