Digitale aanbiedingen

ARDEX apps

De praktijk in de handel en op de bouwplaats verandert, vertelt Mark Eslamlooy, directievoorzitter van ARDEX Duitsland. ARDEX brengt informatie op het juiste moment met de nieuwste media daar waar deze nodig is. Sneller en actueler dan in gedrukte vorm. En met de mogelijkheid om op vragen te reageren en noodzakelijke kennis snel beschikbaar te stellen.


Onze apps voor iOS en Android behoren tot de wereldwijd best presterende apps voor mobiele communicatieapparatuur. Een groot aantal elektronische diensten zijn nu ook mobiel ter plekke beschikbaar: via de smartphone of tablet. Hierdoor is het mogelijk snel te reageren en extreem flexibel te handelen van onderweg.


Daarnaast gebruikt ARDEX volop social media kanalen. Op YouTube tonen we productclips, tutorials en andere filmpjes over speciale onderwerpen. Op Facebook en Instagram worden alle geïnteresseerden op de hoogte gehouden van producten, workshops en ander nieuws - bovendien zijn daar ook altijd leuke referentieprojecten te vinden.

 

ARDEXIA - de digitale assistente

Slim, interactief en altijd bereikbaar: ARDEXIA ondersteunt de verwerkers op de bouwplaats. De digitale assistente bundelt alle diensten, online of als app.

  • De belangrijkste functie van ARDEXIA is de digitale adviseur. Na enkele klikken geeft deze tool u advies voor de optimale opbouw. U hoeft daarvoor alleen de ruimte, de beschikbare ondergrond en het gewenste oppervlak in te voeren. De digitale adviseur levert dan een volledig productsysteem voor de vloer, wand of het plafond.
  • Ook materiaallijsten kunnen direct als PDF uit de digitale adviseur gegenereerd worden.
  • U hebt niet alleen direct toegang tot alle producten, maar beschikt ook over gedetailleerde informatie. De geïntegreerde verbruikscalculator berekent na een paar klikken de juiste hoeveelheid van alle producten – op basis van het oppervlak en de laagdikte.

 

Download voor iPhone

In IOS App Store

Download voor iPad

In IOS App Store.

Download voor Android

In Google Play Store.