Nieuws-Details
De Ardex Digitale adviseur is nu ook beschikbaar in het Turks, Pools en Engels

ARDEXIA

Witten, 8 juni 2021 Digitale oplossingen voor elke verwerker, elk verkooppunt,  elke ontwerper: Ardex heeft het aanbod op dit gebied sterk uitgebreid – en tijdens  de coronacrisis was de vraag extreem hoog. Nu biedt de fabrikant van  bouwchemicaliën haar Digitale adviseur in nog drie extra talen aan: Turks, Pools en  Engels.

Ardex richt zich al vele jaren met succes op de digitale ondersteuning van de  verwerkers van haar producten, naast uitgebreid persoonlijk advies. „Deze  voorbereiding heeft zich tijdens de pandemie uiteraard uitbetaald“, stelt Dr. Markus  Stolper, directeur Marketing & Sales bij Ardex. Een bouwsteen van deze digitale  strategie is de Digitale adviseur, die Ardex in 2019 in de ARDEXIA-App en op de website www.aufbauberater.de heeft geïntroduceerd. Het doel was en is om de  dagelijkse werkzaamheden van de vakmensen, ontwerpers en verkooppunten  aanzienlijk te verbeteren. Een van de aspecten daarbij was en is dat zij de  informatie in hun moedertaal kunnen opvragen.“

Naast het beschikbaar zijn in het Duits is de praktische ‘tool’ vanaf nu ook  beschikbaar in het Turks, Pools en Engels. „Het is heel eenvoudig om met slechts  één klik de taal te wijzigen. Vervolgens wordt het menu evenals de toelichtingen in  de betreffende taal weergegeven“, aldus Stolper. „Alleen de productnamen en de  productbeschrijvingen blijven in het Duits, omdat zij ook op deze manier in de  handel verkrijgbaar zijn.“

Passende opbouw met slechts enkele klikken

De Digitale adviseur is in alle taalversies beschikbaar, via de ARDEXIA-App of via www.aufbauberater.de. Na enkele klikken geeft deze tool u advies voor een  passende opbouw. Daarvoor hoeft de vakman/vakvrouw, het verkooppunt of de  ontwerper slechts de geplande ruimte, de beschikbare ondergrond en het gewenste  oppervlak in te voeren. De Digitale adviseur toont dan een volledig productsysteem  voor de vloer, de wand of het plafond – interactief en met een concrete weergave  van de laagopbouw.

www.ardexia.de

Over Ardex

Ardex GmbH is een van 's werelds toonaangevende producenten van hoogwaardige  speciale bouwchemische producten. Als familiebedrijf maakt de onderneming al  meer dan 70 jaar een duurzame groei door. De Ardex-groep heeft momenteel meer  dan 3300 medewerkers in dienst en is actief in meer dan 100 landen op alle continenten, in de kernmarkt Europa in vrijwel alle landen. Met meer dan tien grote  merken behaalt Ardex wereldwijd een totale omzet van meer dan 820 miljoen euro.
 

Perscontact:
Ardex GmbH, Janin Settino, Friedrich-Ebert-Straße 45, 58453 Witten, Duitsland
Tel. 02302 664-598, janin.settino@ardex.de