Nieuws-Details
De Ardex-groep bouwt haar marktpositie in Nieuw-Zeeland verder uit: overname van Drymix NZ

Dunlop Drymix

Auckland (Nieuw-Zeeland) / Witten (Duitsland), 7 juli 2021. De Ardex-groep zet  haar wereldwijde groei door. De specialist in bouwchemicaliën uit Witten,  Duitsland neemt Drymix NZ over, waarmee het haar marktpositie in Nieuw- Zeeland verder uitbouwt. Drymix staat sinds medio 2020 onder buitengewoon  bewind. Met de acquisitie stelt Ardex daardoor ook de toekomst van de  onderneming en diens medewerkers zeker.

Drymix heeft een productiefaciliteit in het noorden en in het zuiden van Nieuw- Zeeland. Daar worden beton- en mortelproducten voor de DHZ-branche en voor  kleine betonbouwprojecten geproduceerd. In de toekomst zal Ardex de producten  van Drymix NZ onder het merk Dunlop Drymix verkopen. Het merk Dunlop is op  de markt al een gevestigde merknaam en wordt met de categorie van de producten  van Drymix uitgebreid.

Wij verheugen ons op het feit dat wij Drymix en haar medewerkers bij de Ardex- familie mogen verwelkomen. Met de overname worden wij in Nieuw-Zeeland  marktleider voor voorgemengd beton en mortel in zakken", zegt Mark Eslamlooy,  CEO van de Ardex-groep. „De extra productielocaties brengen ons nog dichterbij  de klant.

Over Ardex

Ardex GmbH is een van 's werelds toonaangevende producenten van hoogwaardige  speciale bouwchemische producten. Als familiebedrijf maakt de onderneming al  meer dan 70 jaar een duurzame groei door. De Ardex-groep heeft momenteel meer  dan 3300 medewerkers in dienst en is actief in meer dan 100 landen op alle  continenten, in de kernmarkt Europa in vrijwel alle landen. Met meer dan tien grote  merken behaalt Ardex wereldwijd een totale omzet van meer dan 820 miljoen euro.

 

Perscontact:
Ardex GmbH, Janin Settino, Friedrich-Ebert-Straße 45, 58453 Witten, Duitsland
Tel. 02302 664-598, janin.settino@ardex.de