Vloerbedekkings- en parketlijmen
Vloerbedekkings- en parketlijmen

Tapijt en designvloeren, PVC in banen en CV-vloerbedekkingen, linoleum en rubber: de lijm moet passen – en bij elke vloer veel presteren. ARDEX-producten zorgen altijd voor een soepele verwerking.

Universele verlijming

Vloeren leggen zonder risico: de allrounder ARDEX AF 2224 past altijd – of het nu PVC in de keuken of tapijt in de slaapkamer betreft.

Elastische vloerbedekkingen

Flexibel tot in detail: elastische vloerbedekkingen worden steeds populairder. Bij ARDEX kunt u voor elk type banen of tegels de passende lijm vinden.

Tapijt

Tapijt streelt de voeten, absorbeert geluid en is robuust: het is duidelijk dat tapijt het altijd goed doet in woonruimtes en kantoren. Voor de verwerking biedt ARDEX verschillende lijmen.

Parket

Net zo veelzijdig als de natuur: parket creëert een natuurlijke ambiance. De SMP-parketlijmen van ARDEX zijn water- en oplosmiddelvrij – en daardoor ideaal voor alle legmethoden.

Weer opneembare bedekkingen en contactverlijming

Vloerbedekkingen vastzetten in plaats van lijmen:  ook dat kan met de ARDEX-lijmen. Zo kunnen de vloerbedekkingen op een later tijdstip gemakkelijker worden vervangen. 

Contactlijmen hebben in tegenstelling daarmee een uiterst hoge beginhechting. Daardoor zijn het de perfecte probleemoplossers voor zwaar belaste plaatsen – bijvoorbeeld voor traptreden.

Accessoires voor vloeren en parketlijmen