Corona-News

Beste ARDEX-partner,

Als internationaal familiebedrijf met vestigingen in meer dan 50 landen over de hele wereld zijn we ons zeer bewust van de verstrekkende gevolgen van het coronavirus. De gezondheid en het welzijn van onze klanten en zakenpartners, maar ook van onze medewerkers en hun gezinnen hebben uiteraard de hoogste prioriteit. Wij voeren alle aanbevolen hygiënemaatregelen uit en hebben verdere voorzorgsmaatregelen genomen. Verder spreekt het voor zich dat we de aanbevelingen van het RIVM, het Robert Koch Instituut, de WHO en de gezondheidsautoriteiten volgen.

Huidige status per 20 maart 2020

Productie: Wij zijn in staat ons bedrijf nog normaal te laten werken en zijn volledig in staat om te leveren.

Buitendienst: De buitendienst staat telefonisch of per e-mail tot uw beschikking.  Contactgegevens vindt u hier. Als u ondersteuning op de bouwplaats nodig heeft, neem dan direct contact op met uw contactpersoon - wij vinden samen met u een oplossing.

Medewerkers: Door de maatregelen die op onze locatie zijn genomen, zijn er zo min mogelijk contacten onder onze medewerkers en zijn er bijna geen externe afspraken. We vertrouwen steeds meer op thuiswerkplekken. Op dit moment verschuiven we persoonlijke ontmoetingen naar telefonische en digitale communicatie. In bedrijfsterreinen waar dit niet mogelijk is, worden de aanbevolen hygiënemaatregelen in acht genomen.

Evenementen/trainingen: We hebben op dit moment alle gebeurtenissen opgeschort. We kijken ernaar uit om u te informeren zodra we onze trainingsactiviteiten hervatten. De eisen voor de inperking van virussen kunnen dagelijks veranderen. We zullen u op de hoogte blijven houden als de situatie verandert.

U kunt hier altijd de huidige status controleren.

Namens ons hele team wensen wij ieder van u een goede gezondheid toe en we kijken ernaar uit om u verder van dienst te zijn. Probeer alstublieft positief te blijven.

 

Hartelijke groeten,

Uw ARDEX-team