ARDEX apps

ARDEX apps
ARDEX apps

De praktijk in de handel en op de bouwplaats verandert, vertelt Mark Eslamlooy, directievoorzitter van ARDEX Duitsland. ARDEX brengt informatie op het juiste moment met de nieuwste media daar waar deze nodig is. Sneller en actueler dan in gedrukte vorm. En met de mogelijkheid om op vragen te reageren en noodzakelijke kennis snel beschikbaar te stellen.


Onze apps voor iOS en Android behoren tot de wereldwijd best presterende apps voor mobiele communicatieapparatuur. Een groot aantal elektronische diensten zijn nu ook mobiel ter plekke beschikbaar: via de smartphone of tablet. Hierdoor is het mogelijk snel te reageren en extreem flexibel te handelen van onderweg.


Daarnaast gebruikt ARDEX volop social media kanalen. Op YouTube tonen we productclips, tutorials en andere filmpjes over speciale onderwerpen. Op Facebook en Instagram worden alle geïnteresseerden op de hoogte gehouden van producten, workshops en ander nieuws - bovendien zijn daar ook altijd leuke referentieprojecten te vinden.

ARDEXIA - je digitale assistente

Slim, interactief en altijd bereikbaar: onze nieuwe digitale assistente “ARDEXIA” ondersteunt je bij je werk en bundelt zowel online als via de app alle digitale services. De belangrijkste functie van ARDEXIA is de nieuwe digitale adviseur. Na enkele klikken levert deze tool advies voor de optimale opbouw. Hiervoor hoef je maar een paar gegevens over de ruimte, de bestaande ondergrond en het gewenste oppervlak in te voeren – de digitale adviseur levert vervolgens een volledig productsysteem voor vloer, wand of plafond. Ook materiaallijsten kunnen direct als PDF uit de digitale adviseur gegenereerd worden. Je hebt niet alleen direct toegang tot alle producten maar beschikt ook over gedetailleerde informatie. De geïntegreerde verbruikscalculator berekent na een paar klikken de juiste hoeveelheid van alle producten – op basis van het oppervlak en de laagdikte.

Download voor iPhone
In IOS App Store
Download voor iPad
In IOS App Store.
Download voor Android
In Google Play Store.