Met raad en daad

SERVICE

Service
Met raad en daad

De service van ARDEX houdt niet op bij de verkoop van onze producten, ook op bouwplaatsen overal ter wereld ondersteunen wij onze klanten. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van oude gebouwen. ARDEX staat voor moderne oplossingen. Met andere woorden: wij staan u met raad en daad bij.

Wat u verder nog van ons kunt verwachten: Onze producten worden vaak in complexe situaties gebruikt. Elke bouwplaats is anders: blootstelling aan klimatologische omstandigheden, gebouwen met speciale afmetingen, de meest uiteenlopende bouwmaterialen en bouwfases die met elkaar gecombineerd worden op een bouwplaats enz. Om welke uitdaging het ook gaat, ARDEX heeft het juiste product – en de juiste informatie. We helpen bouwbedrijven en architecten graag met advies en een deskundige beoordeling wanneer er moeilijke beslissingen over het gebruik van bouwmaterialen genomen moeten worden. Bij projecten met een strakke planning, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer, komen we graag langs op de betreffende locatie op elk gewenst tijdstip.

Omdat we beschikken over een wereldwijd netwerk van onderzoeks- en ontwikkelingscentra kunnen de ARDEX-experts u desgewenst voorzien van uitgebreide analyses, maar ook van materiaalbeoordelingen en bouwadvies. Zo’n advies kan interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld niet-traditionele bouwmaterialen in combinatie met ARDEX-producten wilt verwerken. Vanaf een bepaalde projectomvang stemmen wij de eigenschappen van onze producten zelfs af op de eisen van een concreet bouwproject. Ontwikkelingscompetentie à la carte.