Klaar om onmiddellijk van start te gaan: ARDEX P6 READY

ARDEX P6 READY is een nieuwe gebruiksklare voorstrijk die binnen kan worden gebruikt op muren, plafonds en vloeren. Hij is speciaal ontwikkeld voor verwerking met de machine of rol. Hierdoor kunnen grote oppervlakken in korte tijd worden behandeld – met efficiënte toepassing van het product.

 

 

Toepassing

De universele spuit- en rolbare grondering kan worden aangebracht op tal van ondergronden op wanden, plafonds en vloeren en is geschikt als onderlaag voor wand- en vloeregalisaties en tegellijmen.

 

 

ARDEX P6 READY producteigenschappen in één oogopslag:

  • Voorstrijk met een breed toepassingsspectrum
  • Voor efficiënt werken met een hoge productiviteit
  • Zonder korrels
  • Thixotrope consistentie
  • Gebruiksklaar

 

Naar het product

Eenvoudige verwerking en enorme tijdwinst

Bij machinale toepassing komt het product soms met hoge druk op de ondergrond terecht en bestaat het risico dat een groot deel van de vaste stoffen van de grondering weer wordt teruggekaatst. De gelachtige thixotrope consistentie van ARDEX P6 READY geeft de grondering een stevige structuur en zorgt ervoor dat de vaste stoffen op de muur blijven zitten tijdens machinale verwerking en dat er geen onbehandelde plekken ontstaan.

Bovendien zitten er geen korrels in de receptuur van ARDEX P6 READY waardoor het product perfect geschikt is voor machinale verwerking. Want er ontstaat slechts een geringe belasting door mechanische wrijving. Hierdoor worden zowel de machines als de gebruikte mondstukken ontzien.

Voor machinale verwerking zijn met name machines geschikt die worden gebruikt voor het aanbrengen van verf, zoals airless verfspuiten. Voor het spuiten van grotere oppervlakken raden we mondstukmaat 517– 521 aan.