OPLEIDING-
UITZONDERLIJKHEID

Opleiding van uitmuntendheid
Opleiding van uitmuntendheid

De ARDEX Groep hecht veel belang aan kwaliteit, zuinigheid, betrouwbaarheid en efficiënt gebruik van haar innovatieve producten. Uitgebreide ondersteuning en advies alsmede de uitwisseling met onze klanten zijn belangrijke onderdelen van ons concept. Regelmatige seminars bij ARDEX of bij onze klanten zelf zijn daarom vanzelfsprekend.

Hooggekwalificeerde opleidingen in een moderne leeromgeving

In de ARDEXacademie delen we onze kennis met onze klanten. Daarnaast bieden wij hooggekwalificeerde opleidingen en bijscholing in een moderne leeromgeving met de nieuwste mediatechnologie. Onze focus ligt duidelijk op de praktijk, waarin ervaringen en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk zijn verwerkt.

Hoe u het beste uit ARDEX producten kunt halen, wordt geïllustreerd door ons team van experts met nuttige tips en trucs. U leert niet alleen de theorie, maar u kunt ook direct in onze trainingscentra uitproberen wat u hebt geleerd. Dicht bij de huid met onze materialen. Tot onze specialiteiten behoren ook individueel aangepaste trainingen. Of u nu een groothandelaar, architect of professionele verwerker bent: U profiteert altijd van de seminarieaanbiedingen op maat van uw behoeften. Daarnaast bieden wij u tijdens het seminarie documenten en lesmateriaal, deelnamecertificaten en catering aan.

Vragen, wensen, suggesties?

Het ARDEXacademy team accepteert vragen, verzoeken en suggesties per telefoon op +49 2302 664-296 of per e-mail naar academy[at]ardex.de. Ook uw verantwoordelijke ARDEX-vertegenwoordiger neemt te allen tijde graag contact met u op! Wij stellen ook graag een individueel seminar voor u samen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze seminars? Voor meer informatie en het programma, klik hier.

Brochure downloaden