Solliciteren?

Aan de slag! Starten
bij ARDEX.

Verloop sollicitatieprocedure
De eerste stap

Ben je nu op zoek naar een baan? Kijk dan eens
op de website van ARDEX onder carrière
.
Daar kun je altijd actuele vacatures vinden. En als er iets bij zit wat je aanspreekt, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. We kijken ernaar uit. We ontvangen sollicitaties liefst online, maar per post mag ook. De ontvangst van je sollicitatie bevestigen we binnen een paar dagen.

Ontspannen kennismaken

In een ongedwongen sfeer vertellen we uitgebreid over ons bedrijf en over de inhoud van de nieuwe functie die je mogelijk gaat vervullen. Ook willen we graag meer weten over je ervaring, persoonlijkheid en competenties.

Na het eerste gesprek

Over het algemeen volgen bij ARDEX na het eerste kennismakingsgesprek nog een of twee andere gesprekken. Deze gesprekken dienen om elkaar beter te leren kennen, gedetailleerde vragen te beantwoorden of samen het contract te bespreken.

Goed inwerken ligt ons na aan het hart

Op je eerste werkdag leer je je nieuwe collega's kennen en krijg je van ons een introductiepakket met veel belangrijke informatie en documenten om de start zo optimaal mogelijk te maken.

Gedetailleerd inwerkprogramma

Een inwerkprogramma draagt eveneens bij aan een goede introductie. Je afdeling zal aan het begin van je indiensttreding een gedetailleerd inwerkprogramma voorstellen en met jou bespreken.
Als dat mogelijk is zal de vertrekkende medewerker je tijdens de inwerkperiode intensief begeleiden. Verder word je natuurlijk ondersteund door je nieuwe leidinggevende en de collega's van je team.

Producttrainingen voor onze medewerkers
We nemen er de tijd voor om je in te werken. Nieuwe medewerkers kunnen bijvoorbeeld producttrainingen volgen. Met name onze medewerkers in de buitendienst krijgen een intensieve training over nieuwe producten – deze producttrainingen duren vaak enkele maanden.

Actuele vacatures

Hebben we je overtuigd?

Je wilt:

  • meewerken op verschillende afdelingen
  • deel uitmaken van een innovatief familiebedrijf
  • ontwikkelingsmogelijkheden en goede toekomstperspectieven

Solliciteer dan bij ARDEX. Wij kijken ernaar uit.

 

Naar de vacatures