Werken bij ARDEX

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden
Medewerkers

De meeste medewerkers zijn al een aantal jaren in dienst bij ons. Medewerkers zijn heel belangrijk voor ons en wij willen ze dan ook voor lange tijd aan ons bedrijf binden.

Met banen die zekerheid bieden en werk dat leuk is.

Ontwikkelingsmogelijkheden door bijscholing

Bij ARDEX hechten we er veel waarde aan dat je ook goed voorbereid bent op toekomstige taken en eisen. Daarom stellen we samen met jou een individueel opleidingsplan op.

Regelmatige functioneringsgesprekken
Bij ARDEX plannen we de opleidingsbehoeften van onze medewerkers systematisch. Onze gespecialiseerde afdelingen regelen de nascholing van individuele specifieke competenties op deze manier. Een essentieel middel om de ontwikkelingsbehoefte samen vast te stellen zijn de regelmatig terugkerende functioneringsgesprekken tussen jou en je leidinggevende.

Een geschikt programma voor elk talent
Wij beschikken zowel over uiteenlopende opleidingsvormen om medewerkers te
stimuleren als over ontwikkelingsprogramma's op maat.

Voor onze vakmannen en productiemedewerkers is het belangrijk dat ze hun vakkennis op peil houden en continu verder ontwikkelen. Daarom hebben we bijvoorbeeld het programma “Opleiding tot expert productie“ in het leven geroepen dat medewerkers en nieuwe mensen bij productie de mogelijkheid biedt zich bij ARDEX verder te ontwikkelen en hen op leidinggevende
taken voor te bereiden.

Voor ons kantoorpersoneel hebben we een gevarieerd opleidingsaanbod op het vlak van professionele en persoonlijke vaardigheden, talen en ICT-onderwerpen.

Ontwikkelingsmogelijkheden door projecten en traineeprogramma’s

Het internationaal netwerk van onze ondernemingsgroep biedt aanvullende carrièremogelijkheden en interessante opdrachten voor onze projectleiders, aankomende managers en leidinggevenden.

DE ARDEX SUMMER ACADEMY

Werknemerspotentieel bevorderen en perspectieven creëren
De ARDEX Summer Academy is een internationaal netwerkevent dat regelmatig in ons hoofdkantoor in Witten plaatsvindt. Deze bijeenkomst is vooral gericht op
toekomstige projectmanagers en jonge talenten. Ze houden zich in de onderwijsprogramma’s vooral bezig met leidinggeven en projectmanagement en wisselen ervaringen uit met
collega’s uit de hele wereld.

SAMENWERKING MET INTERNATIONALE BUSINESS SCHOOLS

Carrièremogelijkheden op het hoogste niveau
Samen met de Thunderbird School of Global Management en andere vooraanstaande, internationale handelshogescholen biedt ARDEX verschillende workshops
en seminars aan. Jonge toptalenten en leidinggevenden uit de bedrijven van onze groep kunnen zich zo op internationaal niveau verder ontwikkelen.

Ontwikkelingsmogelijkheden door internationale netwerken

Internationale ontwikkelingsmogelijkheden in de bedrijven van onze groep: Expatriates
Door onze sterke groei hebben we nationaal en internationaal een groot netwerk. Van deze kansen profiteren alle talenten. Derhalve bieden wij werknemers met veel potentieel ook de gelegenheid carrièrekansen in het buitenland aan te grijpen, zowel tijdelijk als permanent. Onze uitwisselingsprogramma's met het buitenland en ons werving- en selectiebeleid zijn hiervoor uitermate geschikt.

ARDEX is er bovendien veel aan gelegen vacatures voor leidinggevenden op internationaal niveau zoveel mogelijk door eigen mensen in te vullen. Onze ontwikkelingsprogramma's bereiden je hier optimaal op voor. Je ziet het: er zijn legio mogelijkheden om je bij ARDEX verder te ontwikkelen.

Je ziet het: er zijn legio mogelijkheden om je bij ARDEX verder te ontwikkelen.

Actuele vacatures

Hebben we je overtuigd?

Je wilt:

  • meewerken op verschillende afdelingen
  • deel uitmaken van een innovatief familiebedrijf
  • ontwikkelingsmogelijkheden en goede toekomstperspectieven

Solliciteer dan bij ARDEX. Wij kijken ernaar uit.

 

Naar de vacatures